nem hivatalos oldal

A alumínium radiátor nagyon hatékony

Aluminium radiátor

A korszerű fűtés minden háztartás illetve épület szerves részét képezi. A több évtizedes fűtésrendszerek, öntvény radiátorok óriási súlya és gazdaságtalan működtetése rengeteg energiát emészt fel, ami magasabb üzemletetési költséget jelent. Korunk egyik remek fűtőegysége az alumínium radiátor, ami kiváló hő-leadó képességének köszönhetően, sokkal gazdaságosabban működtethető, mint a vasból készült társai.

A könnyű súlya pedig rendkívül könnyű kezelhetőséget biztosít. Az alumínium radiátor úgy lett kifejlesztve, hogy a lehető legjobb hő-leadó képesség mellett, lassan hűljön le, így tovább megtartva az elért fokot. A többféle méretben kapható berendezés értelemszerűen többféle teljesítményben teljesít szolgálatot a lakás bármelyik részén.

Egy alumínium radiátor még akkor is meleg marad, amikor a fémötvözet társai már régen kihűltek. A megfelelő fűtésrendszer kiépítéséhez alapos tervezés szükséges. Az alumínium radiátor mérete és teljesítménye precízen meg kell legyen tervezve, hogy biztosan a legoptimálisabban tudjon működni, a legkisebb anyagi ráfordítás érdekében.

Print Friendly, PDF & Email