nem hivatalos oldal

A hidegen sajtolt tökmagolaj jó tulajdonságai

Hidegen sajtolt tökmagolaj

A természet van a legnagyobb segítségünkre, hogyha egészségesen szeretnénk élni, csak tudni kell kihasználni ezt a hatalmas támogatást. Megmarad a hidegen sajtolt tökmagolaj vitamin– és ásványi anyag tartalma, ezt az előnyt pedig remekül képes a szervezetünk kihasználni.

A régi időkben gyógyító növényként tartották számon a tököt, mert nagyon sok benne a magnézium és a kálium, gazdagon bővelkedik antioxidánsokban, valamint magas az E- és C-vitamin tartalma. Kalóriában szegény, hiszen kicsi a zsírtartalma.

A hidegen sajtolt tökmagolaj véd a szabadgyökök káros hatásaitól, jótékony hatással van a prosztata problémákra, a szív- és érrendszeri betegségekre. A fogyasztása által megelőzhető az érelmeszesedés, sőt, a haj és a bőr egészségét is képes javítani, valamint fokozza a testi és szellemi teljesítő képességet.

Nem tartozik a legolcsóbb olajok közé, de a tulajdonságai sem mindennapiak. A bulkshop.hu webáruház 6540 forintos literenkénti áron kínálja megvételre. Megéri kifizetni, mert a hidegen sajtolt tökmagolaj rendkívül egészséges.

Print Friendly, PDF & Email