nem hivatalos oldal

A két kártyás telefon nagy segítségére lehet

Két kártyás telefon

Ha két különféle szolgáltatóval van szerződése és már megunta, hogy emiatt nem elég egyetlen telefont magával hordania, akkor van egy remek alternatíva, amivel orvosolhatja a helyzetet. A két kártyás telefon révén megelőzheti azokat a kellemetlen helyzeteket, amikor éppen azt a mobilt nem viszi magával, amelyiken hívást vár.

A két kártyás telefon különböző szolgáltatókhoz tartózó SIM kártyákkal is működik, így mindig elérhető lehet mindkét számon, ha szeretné. Persze, amennyiben egyik céges, akkor azt a családi összejöveteleken, kirándulásokon, nyaralásokon egyszerűen ki is kapcsolhatja, illetve a tárgyalások, munka közben sem muszáj magánjellegű hívásokkal foglalkoznia.

Más szóval a két kártyás telefon teljesen a saját igényeire szabható és úgy használhatja, ahogy a legkényelmesebb vagy praktikusabb. Amennyiben mindkét SIM-et használná, akkor ugyanazon a felületen kezelheti a hang és videó hívásokat, szöveges üzeneteket és online tevékenységeket, így rendkívül leegyszerűsítheti a telefonos ügyeit.

Print Friendly, PDF & Email