nem hivatalos oldal

A téli gumi szerepe vitathatatlan

Jó tapadást ad a téli gumi

Jó tapadást ad a téli gumi

Egyes országokban a törvény már novembertől kezdődően előírja a téli időjárási viszonyokhoz kialakított abroncs használatát. A tapadást garantáló téli gumi teljes mértékben elősegíti a hajtó- és fékezőerő továbbítását, olyan megbízható kapcsolatot hozva létre a személygépkocsi és a jármű között, amelyik lehetővé teszi a biztonságos, gondmentes vezetést.

Erre mindenképp szükség van télen, hiszen ilyenkor a fagyos utakon a nyári gumi abszolút nem állja meg a helyét. Teljes mértékben felelőtlenség ilyen abroncsokkal nekivágni egy kisebb útnak is, hiszen sosem lehet tudni, hogy mikor csúszik ki az útról a kocsi, olyan balesetet okozva, ami egy életre megpecsételi a sofőrt.

A téli gumi beszerzését az is könnyebbé, indokoltabbá teszi, hogy rengeteg helyen a kiváló kvalitású darabok is igen olcsóak. Ezt garantálni tudja a vásárlóknak a www.bhpgumi.hu honlapon található online shop, amelyik évek óta foglalkozik a nívós, megbízható és teljes mértékben strapabíró téli gumi forgalmazásával. Rengetegen vásároltak már innen.

Print Friendly, PDF & Email