nem hivatalos oldal

Asztma kezelése természetes módon: a biorezonancia segíthet

Asztma kezelése természetes módon

Az asztma egy roppant zavaró, számos gonddal járó betegség, amelyikre gyógymódot még nem talált az orvostudomány, ezért a betegeknek csakis a tüneti kezelés áll a rendelkezésükre. Az egyre elterjedtebb biorezonanciás eljárással az asztma kezelése természetes módon is megvalósítható, aminek roppant módon örülnek azok a személyek, akik szeretnének már köhögés, fuldoklás nélkül meglenni a négy fal között mindenféle segítség, gyógyszer nélkül.

A biorezonanciás méréssel az asztma kezelése természetes módon oldható meg, és ekkor számos allergén és reaktív anyag mutatható ki. Hogyan is történik ez? Nos, a szerkezet ekkor úgymond kérdéseket tesz fel a szervezetnek mikróimpulzusok formájában. Ezek minden egyes sejthez eljutnak a szervezetben, amelyek aztán megadják a pontos választ.

Ezek alapján megkeresi az, hogy vannak-e kóros információk, amelyeket aztán kiszűr és korrigál. Az asztma kezelése természetes módon pontosan emiatt annyira egyedi. Elfelejthetőek végre a megszokott, gyakran kellemetlen bőrtesztek. Az asztma kezelése természetes módon a biorezonanciával a nagyon érzékeny elektrodinamikai vizsgálatokra alapszik.

A sajátos biorezonanciás vizsgálat ára nem mondható magasnak, még akkor sem, amikor egy adott kliensnél egy mélyrehatóbb elemzést kell végezni. Ez igen gyakori az asztmás betegek esetében. A kór feltérképezésekor olyan allergéneket is megtalálhat a készülék, amelyeket a hagyományos tesztekkel nem sikerül felderíteni.

Mivel a biorezonanciás vizsgálat ára nem magas és kezelés roppant hatékony, el lehet felejteni a gyógyszereket, amelyek a panaszokat sajnos csak átmenetileg enyhítik. A gyógyszer elhagyása, annak a hatásának elmúlása után a negatívumok visszatérnek, és az ember ismét rosszul érzi magát.

Ez nincs így a biorezonanciás megoldás esetében. Ennek köszönhetően a szénanátha és pollenallergia is orvosolható, és az asztma esetében a betegek 80%-nál tartós tünet- és panaszmentesség garantálható. Ez és a kedvező biorezonanciás vizsgálat ára mind-mind a pozitívumok sorát erősíti. Mindenképp megéri hát estélyt adni ennek az alternatív kezelési módszernek.

Print Friendly, PDF & Email