nem hivatalos oldal

Autó

Többet ad az esztétikumnál a gumiápoló

Hatékony gumiápoló

Azon sofőrök, akik imádják a tuningolást, mindig nagy figyelmet fordítanak a kerekeknek. Nyilvánvalóan itt nem csupán a felnikre, hanem a gumikra is érdemes odafigyelni.

Az utóbbi karbantartását a gumiápoló segítségével lehet megoldani, ami nem csupán azoknak kötelező eszköz, akik szeretik, ha az abroncs ápolt, fényes és szép, hanem azok számára is, akik tudják, hogy ez az esztétikus megjelenésen kívül többet is garantál. Egyöntetűen kijelenthető, hogy a gumik a verda egyik legfőbb részeit jelentik, ugyanis ezek garantálják az megfelelő, stabil érintkezést az úttal. Olvasd Tovább

Miért pont a BeSafe gyerekülés?

BeSafe gyerekülés

Amikor gyerek születik, bizonyos időtartamra helyhez van kötve a család, viszont ez az állapot nem tart örökké, sőt, a modern technológia lehetővé teszi, hogy jelentősen lerövidítsük ezt a periódust.

A termékpalettánkon fellelhető BeSafe gyerekülés innovatív technológiája megteremti a szülőknek az utazás lehetőségét, ezáltal csökkentve a családi légkör feszültségét, ami sajnos a huzamos otthonlét elkerülhetetlen velejárója. Olvasd Tovább

Pajzsos megoldással készült gyerekülés

gyerekülés

gyerekülés

Fontos, hogy egy jó ülés gyermekeknek ne csak kényelmes legyen, hanem maximálisan biztonságos is. Rögzítését könnyedén meg lehet oldani. A pajzsos kivitellel záródó gyerekülés 9-18 kg között használható. Ahogy a gyermek nő, úgy távolítható el a pajzs és az autóülés biztonsági övével lehet lerögzíteni. Az ilyen típusú ülést egészen 12 éves korig tudja használni a gyermek, így nagyon jó befektetésnek tekinthető. ISOFIT rendszerrel bír, így közvetlenül az autó karosszériájához lehet hozzáfogni. Menetiránnyal megegyezően szerelhető be.
Olvasd Tovább