nem hivatalos oldal

Az autómentő hamar érkezik, ha baj van

Autómentő

Autómentő

A jogosítvánnyal rendelkezőknek semmi nem állhat az útjukba, hiszen kellő bátorsággal, ügyességgel és egy megfelelő járgánnyal mindenhova eljuthatnak. Azonban vezetés előtt felmerülhet bennük az a kérdés, hogy mi történik velük, ha esetleg az autó útközben lerobban. Ilyen helyzetekben lehet felhívni az autómentő szolgáltatást.

Így lerobbanás veszélyétől nem kell tartaniuk. Evidens, hogy meghibásodás felmerülhet, azonban a következményektől nem kell félni, hiszen az autómentő az ország bármelyik pontjára kijön.

Annyi a teendő, hogy üzemzavar esetén, ha az ismert szabályok teljesítése után sem indul be a motor, akkor a következő telefonszámot tárcsázzák, ami az egyik legelismertebb magyarországi autómentő elérhetősége: +36209816955.

A vállalat munkatársának meg kell adni a személyes adatokat és a pontos helyszínt, ahol éppen tartózkodik. Az autómentő csapat igyekszik a lehető leghamarabb megérkezni a színtérre, így nem szükséges sokat ácsorogni, és a forgalmat sem zavarja majd a tönkrement autó.

Print Friendly, PDF & Email