nem hivatalos oldal

Bosch húsdaráló, a szorgalmas társ

Bosch húsdaráló

Nagyban megkönnyítik a mindennapi munkánkat a különféle konyhai gépek, amelyek minden háztartásban fontos szerepet játszanak. Egyik ilyen gép, amelyik rendkívüli segítséget biztosít, a Bosch húsdaráló.

Erős motorral van felszerelve, ami nagyon gyors feldolgozási sebességet nyújt. Húsüzletekbe is tökéletesen megfelel, hiszen 3,5 kg húst képes ledarálni percenként. Több mint 10 funkciót is ellát, hús- és haldarálás, zöldség-, sajtaprítás és egyebek. Kábel- és tárcsatartó résszel, valamint praktikus fogantyúval van ellátva, így rendkívül könnyen kezelhető a Bosch húsdaráló. Sőt, a gyártók arra is gondoltak, nehogy megrongálódjon, tehát túlterhelés védőkuplung is található a gépezeten.

Nagyméretű betöltőnyílás és kézre álló tömőeszköz is jellemzi a gépet, ami gumilábakkal rögzíthető. Kolbásztöltő feltéttel is el van látva, tehát igazán praktikus a Bosch húsdaráló. Ezt a remek berendezést könnyen beszerezheti a homex.hu webáruházból. Vásárolja meg, mert nagyon szorgalmas társa lesz a konyhában!

Print Friendly, PDF & Email