nem hivatalos oldal

Egy sétarepülés Budapest felett kuponnal megoldható

Sétarepülés kuponnal

A repülés nagy élmény mindenkinek mind a mai napig. Éppen ezért, nemcsak mint utazási lehetőségre érdemes tekinteni, hanem akár ajándékként is. Sétarepülés kuponnal egészen különleges élményajándékkal lephet meg valakit. Képzelje csak el, hogy egy kisrepülővel repülhetnének Budapest felett és megnézhetnék a csodás fővárost madártávlatból!

Nem lenne nagyszerű még úgy is, hogy Ön előre tud a programról?! Akkor gondoljon bele, hogy mekkora meglepetést okozhatna valamelyik családtagjának azzal, ha egy sétarepülést „csomagolna be” neki! Ez remek ajándék lehet születésnapra, névnapra, karácsonyra, évfordulóra vagy bármilyen más jeles eseményre, hiszen garantáltan maradandó élményt okozna bárkinek.

Akár a gyermekét is meglepheti egy sétarepüléssel, amennyiben betöltötte a 6 évet és egy felnőtt vele fog tartani ebben a csodás kalandban. Ugyanakkor, a párjának is választhatja ezt a romantikus programot, amihez az útvonalat is Ön szabhatja meg. Amennyiben a két legjobb barátjával próbálnák ki, hogy milyen érzés egy ilyen kis repülőben utazni, illetve szívesen meghallgatnák a pilóta útmutatásait, hogy mi, miként működik a műszerfalon, akkor őket is megajándékozhatja egy kuponnal.

Ugyanis 3 fő vehet részt egyszerre a sétarepülésben, tehát két bajtársával együtt indulhatnak útnak, felfedezni a város szépségeit, egy olyan szemszögből, amit még soha nem láttak addig. Közeledik a karácsony, tehát érdemes megfontolnia, hogy ilyesmi kerüljön a fa alá. Higgye el, nagyobb sikere lesz, mint bármi másnak, amit konkrétan bedobozolhatna vagy ajándéktasakba rejthetne.

Persze a kupon is kaphat díszcsomagolást, ezzel is megtévesztve kicsit a célszemélyt vagy célszemélyeket, így még nagyobb lesz az öröm, amikor kibontják. Használja ki ezt a lehetőséget és várja az őszinte mosolyokat, a hálát, amit egy ilyen élményajándék garantáltan ki fog váltani! Az Élménypláza oldalán bármikor megrendelhet egy kupont, sőt, egyéb hasonló jellegű szuvenírek közül is válogathat, ha még valakinek igazán különleges meglepetést keres.

Print Friendly, PDF & Email