nem hivatalos oldal

Fürdőruha moletteknek dupla réteggel

Fürdőruha moletteknek

A hideg tél után alig várja mindenki azt, hogy az idő egy kicsit felmelegedjen és eljöjjön végre a nyár. Azonban sokaknak gondjuk van azzal, hogy fürdőruhára vetkőzzenek. Az a fürdőruha moletteknek, amelyik csinossá teszi az alakot, általában modelláló hatású. Vagyis az alakformáló egybe fürdőruhákat szokták szívesen megvásárolni a molettebb hölgyek.

Ezek általában dupla rétegűek, így amíg az alsó réteg egy picit leszorít, addig a felső redőzötten takar. De a fürdőruha moletteknek nem feltétlenül kell azonos legyen az alakformáló egybe darabokkal, hiszen rengetegen vannak olyanok, akik szeretik megmutatni domború bájaikat, azonban elvárják, hogy a felső és az alsó rész is szépen idomuljon hozzájuk.

A melltartó körmérete nem szabad tehát kisebb legyen, mint amekkora éppen kell, hiszen akkor elég látványosan bevágna. A molett hölgyek többnyire nagy keblekkel vannak megáldva, így számukra is fontos, hogy a megfelelő méretű melltartó kosárral szerezzék be a vágyott mintájú fürdőruhát. A merevítős bikini tehát jó választásnak tűnik ezen a téren. Önmagában már megvan a tartása, így még magabiztosabban léphetnek ki nyáron a strandra benne.

Nagyon nagy a választék merevítős bikini terén, úgyhogy nem kell aggódnia, hogy fel kell adnia elképzeléseit arról, hogy milyent szeretne megvásárolni magának. A színek és a minták kavalkádja várja. Mindemellett pedig olyan érdekes pánt és alsórész megoldásokkal fog találkozni, amiről nem is tudta, hogy létezik. Az ilyen típusú fürdőruha mindenkinek jó, hiszen a kismellűeknek karaktert ad, a nagyobbaknak pedig tartást.

A pántrészre és a kapcsokra kell figyelni, hogy azok eléggé szélesek legyenek és ne legyenek túl rugalmasak. A látványt terén verhetetlen a merevítős bikini. Egyes modelleket akár pánt nélkül is lehet viselni. Ez kedvez az egyenletes barnulásnak. Így a fehér pántvonal a nyaknál vagy a vállnál nem fog zavaró lenni egy ejtett vállú blúzt viselve a nyári hétköznapokon. A forma, szín és minta csak Önön múlik, hiszen ez a remek kialakítás szinte minden változatban jól mutat.

Print Friendly, PDF & Email