nem hivatalos oldal

Ha fél a fogorvosoktól, akkor ideje bátornak lenni!

Tökéletes mosoly

Sokaknak okoz gondot a fogorvos felkeresése, persze nem azért, mert nincs a közelben, sokkal inkább a félelem az oka. Rengeteg emberben alakult ki egy téves félelem a fogorvosokkal kapcsolatban. Mindenki arra asszociál, hogy a fogorvos megkínoz, csiszolja, fúrja a szuvas, sajgó fogat, ezért inkább jobb elkerülni. Pedig legbelül mindenki tudja, hogy nem szabad elodázni a dolgot, amikor valami gond üti fel a fejét a fogainkkal kapcsolatban.

A fájdalom ellen még csak-csak lehet tenni valamit. Egy néhány erős fájdalomcsillapító könnyen keltheti azt az illúziót, hogy már nincs semmi baj, nem kell a fogorvos segítsége sem, de a fogak nem fognak meggyógyulni, sőt, az állapotuk egyre rosszabb lesz, ami odáig fog vezetni, hogy végül kiesik. A fogorvosnál nem kell a foghúzás miatt tartanunk, mivel elsősorban szeretné megmenteni azt. Sok esetben tökéletesen helyreállítható, a különféle modern módszereknek köszönhetően.

A fájdalom miatt sem kell aggódnunk egy pillanatig sem, mert az egész eljárás során semmit nem fogunk érezni az egészből. Akkor lehet némileg kellemetlen a dolog, amikor egy csúnyán begyulladt fogról van szó. Viszont az ilyesmin nem kell átesnünk, hogyha nem hanyagoljuk el azok épségét. Fogorvoshoz nemcsak akkor kell mennünk, amikor már baj van, mert ebben az esetben is sokkal egyszerűbb a megelőzés. Megakadályozhatjuk a fogkő lerakódását, ami gyakran okozója a szuvasodásnak. A fogorvos azonnal észre fogja a szuvasodás legkisebb jelét és még időben képes helyreállítani a megfelelő védelmet.

Megeshet, hogy mi magunk észre sem vesszük, amikor valamelyik fogunkon megsérül a zománc. Ez a védőréteg akadályozza meg, hogy a fogak romlásnak induljanak. De egy alapos vizsgálat rögtön fényt derít arra, hogyha valami baj van. A Clinident kellően fel van készülve még a komolyabb esetekre is, ezért egy állapotfelmérés után bármilyen szükséges kezelés elvégezhetővé válik. Ezek árait megtaláljuk a clinident,hu weboldalon. Nyugodtan rábízhatjuk magunkat a szakemberekre, a tökéletes mosoly érdekében.

Print Friendly, PDF & Email