nem hivatalos oldal

Infra hősugárzó kültérre a hideg hónapokra

Infra hősugárzó

Szeretne egy olyan fűtési megoldást, amely első osztályú megoldást biztosít akár kül- akár beltéren, méghozzá gyorsan és költséghatékonyan? Pont az ilyen esetekben kínál megoldást az infra hősugárzó, ami az összes fent említett kérdésre válasz.

Igen közkedvelt a kültéri éttermek és kávézók esetén is, mivel a készülék működését a szél sem befolyásolja, mellette is zavartalanul tud működni, valamint letisztult megjelenése könnyedén beilleszthető bármilyen stílusú helyre és az újabb modellek már a zavaró fényhatás nélkül bocsájtják ki a meleget, ezzel a lehető legnagyobb komfortérzetet biztosítva a vendégeknek.

Az infra hősugárzó lényegesen kevesebb áramfelhasználással működik, mint a legtöbb fűtőberendezés, így igen gazdaságos az üzemeltetése. A még kényelmesebb használat érdekében, a gyártó egy távirányítót is ad az infra hősugárzó mellé, így távolról is állítható a készülék hőfoka, de 24 órás időzítővel is el lett látva, tehát nem igényel sok törődést és a legforgalmasabb napokon is megbízhatóan működik.

Print Friendly, PDF & Email