nem hivatalos oldal

Ismerjük meg a rendkezelők feladatkörét!

Rendkezelők

A gyors és hatékony takarmány előállítás rendkívül fontos része a mezőgazdaságnak és az állattartásnak. A folyamatosan növekvő népességnek biztosítani kell a megfelelő mennyiségű és egyben kiváló minőségű élelmiszert, amit csak úgy lehet, hogy fokozzuk a termelést minden szinten. Ehhez a problémakörhöz szorosan kapcsolódik a rendkezelők megismerésének fontossága.

Amikor egy bizonyos szálas takarmánynak termesztett növény, amilyen például a lucerna vagy a különféle fűfélék levágásra kerülnek, akkor azokat bizonyos idő elteltével szét kell teríteni a talajon vagy meg kell forgatni a rendkezelők segítségével, hogy a nedvességtől egyenletesen szabaduljon meg.

A Nap elvégzi a szárítás folyamatát, nekünk csak biztosítani kell, hogy minden irányból érje a felületet. Az említett szerkezet kimondottan ezen célból lett megalkotva. Továbbá, a rendkezelők még felhasználhatók arra, hogy a bálázás előtt egyenletes sorokban össze legyen gyűjtve a szénának való, ezzel megkönnyítve a további munkálatokat. A hatékony szerkezet minden téren a segítségünkre lesz a betakarításban.

Print Friendly, PDF & Email