nem hivatalos oldal

Jó fehérjeforrás a tejsavópor

Tejsavópor

Tejsavópor

Szervezetünknek több olyan fontos anyagra van szüksége, amelyek elengedhetetlenek a működéséhez és a folyamatos bevitelével fenntartják egészséges egyensúlyát, energiáját, ráadásul szabályozzák az anyagcserét is. Ilyen anyagok megfelelő mértékben pl. a zsírok, fehérjék, szénhidrát. A fehérjebevitel egyik módja a tejsavópor használata, amit a mindennapokban több módon is kiválóan tudunk alkalmazni az étkezéseink során. Legegyszerűbb fogyasztási lehetőség, ha a tejasavóport vízzel keverve isszuk meg, ez elősegíti a testtömegünk növelését, ha arra van szükség, pl. testépítőknek, de a nehéz fizikai munkát végzőknek kimondottan ajánlott.

Háziasszonyok, a cukortartalma miatt édességek készítéséhez is bátran felhasználhatják, de az otthoni kenyérsütéshez még inkább kitűnő kellék. Liszttel elkeverve alkalmazandó, gyorsítja az élesztőgombák működését, ezét hamarabb kel meg a kenyértészta. A tejsavópor javára írható, hogy egészséges is, tisztítja a beleket és táplálja is egyben, ezért használata jó szolgálatot tesz abban, hogy fittnek, erősnek érezzük magunkat a bőrünkben és jobban is teljesítsünk.