nem hivatalos oldal

Karibi különlegesség a fehér rum

Fehér rum

Igazi egzotikus, bódító különlegesség, amit mindenkinek meg kell kóstolnia, hogyha szeretné átérezni egy szenvedélyes karibi éjszaka hangulatát. A fehér rum erre minden tekintetben alkalmas lesz.

Az igazi nemes fajtáknak azok számítanak, amelyek minél sötétebbek és mint más égetett szesz esetében, minél idősebbek. A fehér rum azonban kiválóan felhasználható koktélok elkészítéséhez. A mixerek közkedvelt alapanyagként tekintenek rá, mert számos koktélnak ez képezi az alapját, a különleges íz világa miatt.

Többek között Cuba Libre is készíthető fehér rum felhasználásával. A diszkontital.hu felkészült minden eshetőségre, ezért szép számmal szerepel a kínálatban a különböző fehér rum.

Remekül meg fogja alapozni egy baráti összejövetel vagy egyéb esemény hangulatát. Selymes és édeskés íz-világával sokak kedvencévé vált az idők során, amihez hozzájárult a jellegzetes aroma, ami nemcsak a fehér rum, hanem mindegyik fajta esetében megfigyelhető. Sajnos sok hamisítvány készül, amelyeket mesterséges aromák felhasználásával ízesítenek.

Print Friendly, PDF & Email