nem hivatalos oldal

Kattintson ide egy kiváló termék megismeréséhez!

Salgo polc

A Salgó polcot leginkább raktározási területeken alkalmazzák előszeretettel. A tárolási igények megkövetelik a jó minőségű alapanyagokból készült termékeket. Kattintson ide, ha szeretné jobban megismerni ezeket a fantasztikus kiegészítő elemeket!

A termékek fő feladatuk az áruk tárolása, az épségük megóvása, ezért természetesen úgy lettek kialakítva, hogy ezeknek a céloknak minden tekintetben megfeleljenek. A fémpolcoknak rengeteg előnyük van. Rendkívül hosszú élettartammal bírnak, nagyon nehezen kopnak, illetve deformálódnak.

Sokkal tartósabbak, mint például a fa vagy a műanyag társaik. Mint minden dolog, amikor használják koszolódik is, de ennek a kelléknek a tisztítása nem igényel nagy munkálatokat. Szóval könnyen tisztítható bármelyik típusa, legyen az akár csavaros, akár csavarmentes.

Hatalmas pozitívuma, hogy általa a hely kihasználása nagyon kedvező lesz, hiszen a termékek nincsenek össze-vissza ömlesztve, hanem a rakodótér minden négyzetméterén elhelyezhetőek. Kattintson ide, hogyha a termék felkeltette az érdeklődését!

Előnyös lehet a vásárlása kisebb és nagyobb raktárakba is, hiszen praktikusan, ízlésesen be lehet velük rendezni minden üzletet. Beszerezhető ezekhez a remek kellékekhez a kidőlés gátlók, a pántok. Ezek mellett a borítólemezek Salgó polcokhoz egyaránt jól jöhetnek, mivel a kiegészítőkkel a hatékonyság és a munkabiztonság nagyban fokozható.

A kidőlés gátló az oldalsó polc közeire beépített biztonsági tartozék. Ez arra szolgál, hogy az áru, ami a szélen van tárolva, nem tud kidőlni. A borítólemezek Salgó polcokhoz azért bizonyulnak jó döntésnek, mert felhasználásukkal nagy merevségű szekrényszerkezetek állíthatóak elő, szóval az állvány oldalsó és hátsó részét is elfedik.

A termék kiegészítő elemei közé tartozik még a túltolás gátló is, ez mindkét oldalra rögzíthető, ami a bepakoláskor biztosítja a dobozok vagy más anyagok tökéletes helyzetfelvételét. A polcosztó is igen hasznos. A borítólemezek Salgó polcokhoz akkor jönnek igazán jól, ha olyan szerkezetet szeretne kivitelezni, ami csak elölről látható be.

Print Friendly, PDF & Email