nem hivatalos oldal

Kis helyen elfér az összecsukható kézikocsi

Összecsukható kézikocsi

Egy méretesebb raktárban dolgozunk vagy olyan műhelyben, ahol rengeteg szerszámot, esetenként autóalkatrészt kell egyik helyről a másikra szállítani? Ha mindezeket egyenként pakolnánk át, akkor rengeteg időt és energiát kellene belefektetni, ezért döntsünk bátran az összecsukható kézikocsi mellett! Ezen hatékony kis szerkezet jóvoltából sok erőkifejtéstől kímélhetjük meg magunkat.

Egyszerre akár 300 kilogrammnyi terhet is felpakolhatunk rá, de vigyázzunk, hogy azok biztosan ne essenek le! A tervezők adtak a részletekre, ezért könnyített alumíniumvázra szerelték a könnyen forduló görgőket, hogy az összecsukható kézikocsi minimális önsúllyal rendelkezzen. Egyedi sajátosságának hála, kis helyen is tárolható, így bármerre is megyünk, mindenhová magunkkal vihetjük.

Ha egyszer kipróbáljuk, biztosan nem akarunk soha többet nélküle dolgozni. Az összecsukható kézikocsi többféle kivitelben megrendelhető online a raktarprofishop.hu webfelületen. Ha már belefektetünk, akkor tegyük okosan és egyszerre több darabot is vásároljunk, hogy minden stratégiailag fontos helyre jusson belőle!

Print Friendly, PDF & Email