nem hivatalos oldal

Komfortos kutyaágy a házi kedvenceknek

Kényelmes kutyaágy

Az „ember legjobb barátja“ megérdemli a kényelmes fekhelyet. Sokan a lakásban tartják az ebeket és ebben az esetben kell legyen valamelyik helyiségben egy kutyaágy. A kutyus kényelmes fekhelyeként szolgáló kutyaágynak köszönhetően, nem lesz tele a szőnyeg szőrpamacsokkal. A választásnál a méretet mindenképp figyelembe kell venni.

Nem árt a színeket úgy igazítani, hogy az illeszkedjen a lakás berendezéséhez. A puha műszál ne tévesszen meg senkit! Nem az alacsony minőség miatt készül ebből az anyagból, hanem így sokkal könnyebben tisztítható, illetve rendkívül tartós a pamuttal vagy más anyagokkal szemben.

Akinek két különböző méretű kutyája van, az mindkettőnek megtalálhatja a vivahome.hu kínálatában a megfelelő kutyaágyat. A tisztításkor mellőzni kell a mosógép használatát, mert az könnyen tönkreteheti a bélést. Nem szükséges vasalni és szárítani sem. A kutyaágy mellé ráadásul egy párna is jár, amivel még komfortosabbá válik a fekhely. Igazi kényeztetés minden ebnek, amit egy törődő gazdinak meg kell mindenképp adjon!

Print Friendly, PDF & Email