nem hivatalos oldal

Kompakt, felhasználóbarát P8 Lite

Huawei P8 Lite

Aki nem szeretne vagyonokat kidobni egy telekommunikációs eszközre, annak érdemes szétnéznie a www.premium-mobil.hu honlapon. A P8 Lite kézenfekvő opciót és takarékos megoldást jelent azoknak, akik kompakt produktumra vágynak.

A termékről tudni kell, hogy 2 GB RAM-mal rendelkezik, mindemellett Octa-core processzorral látták el, ami a gördülékeny használatot segíti elő. A P8 Lite okostelefon 13 megapixeles hátsó kamerával rendelkezik, ami automatikus fókusszal van ellátva, így igazán könnyű minőségi fotókat készíteni. Az 5 collos HD kijelző kiválóan kézre esik és karcálló Gorilla Guess üveglappal van védve. A P8 Lite külseje műanyagból készül, ezért súlya egészen könnyű, nem húzza le a zsebeket.

Lehetőség nyílik 2 SIM kártya használatára is egyszerre, a másik opció pedig az, hogy a felhasználó 1 SIM kártyát, illetve 1 memóriakártyát vesz igénybe, kibővítve ezzel a 16 GB-os belső memóriát. A gyártmány, ami 3 árnyalatban is elérhető, kiválóan megállja a helyét ajándékként is a karácsonyfa alatt.

Print Friendly, PDF & Email