nem hivatalos oldal

A macskahám megannyi típusa

Megbízható macskahám

A cicák mindig nagy örömmel és érdeklődéssel fogadják, ha végre valami újat próbálhatnak ki, fedezhetnek fel. Persze nem minden cicagazdinak van lehetősége arra, hogy a kis kedvencének szabad kijárást biztosítson a kertbe.

Szerencsére a macskahám kiváló és megbízható megoldást kínál arra, hogy a doromboló négylábú a séták alatt nyugodtan fel tudja fedezni, hogy mi minden van a szomszédságban. Arról sem szabad megfeledkezni, hogy egyes macskák nem szeretik a cicaszállító box-okat. Ekkor jöhet szóba a macskahám, hiszen ez az állatorvosi látogatások és a szállítás biztonságos módját is szolgáltatják. Az pedig, hogy az ember milyen macskahám mellett dönt, több mindentől függ.

Ott vannak az egyszerű nylon soft fajták, de megvásárolhatóak a profi, felső kategóriás minőségű, puhára bélelt típusok, és ezek mellett még van autós változat is. A megfelelő darab kiválasztása nyilván függ attól is, hogy a cica melyiket tudja a leghamarabb megszokni. A macskahám megvásárolható az internetes boltokban is.

Print Friendly, PDF & Email