nem hivatalos oldal

Megkönnyíti dolgunkat a mászógép

Mászógép

Amíg beköszönt ismét a jó idő, addig érdemes felkészülni az újabb kihívásokra, amit a sziklafalak megmászása jelent. Gyakorlásra mindig van lehetőség egy erre a célra kialakított teremben, ahol könnyedén fejleszthetjük tudásunkat a mászógép termékek alkalmazása terén. Mindenkire ráfér az edzés, legyen az gyakorlott személy vagy éppen kezdő.

A több hónapot is átfogó tél alatt az izmok könnyedén elernyednek, és a reflexek is tompulnak, így ha minden bemelegítés nélkül vágnánk neki a nyári időszakban a csúcshódításnak, akkor bizony könnyedén baleset érhetne bennünket. A mászógép egy igen hasznos találmány, de ettől még azt tudni és bírni is kell alkalmazni. A kondíciónkat könnyedén fenntarthatjuk, ha ez a célunk.

Van még egy dolog, amire alkalmat nyújt a sziklamászás szempontjából holt időszak, mégpedig a tökéletes felszerelés megvásárlására. Érdemes ezért alaposan érdemes körülnézni nem csak a szaküzletekben személyesen, hanem az interneten is. Különleges mászógép és sok más hasznos eszköz kapható online, többek között a kayasafety.hu oldalon.

Print Friendly, PDF & Email