nem hivatalos oldal

Milyen legyen a cross sisak?

Cross sisak

A keményebb terepeken nem éri meg a tartós, szinte mindentől védő felszerelés nélkül repeszteni. Az ember sohasem tudhatja, hogy mikor veszti el az uralmat a motor felett és esik el.

Mivel a fej van kitéve a legnagyobb veszélynek, a cross sisak nélkülözhetetlen tartozéknak bizonyul. Amikor valaki motort vesz egy forgalmazótól, akkor ott általában megvehetőek ezek a kellékek is. Aki azonban másodkézből vásárol motort, nem biztos, hogy ilyet is kap mellé. Aggódni nem kell, hiszen a jó minőségű cross sisak sok áruházban megrendelhető. Hazánkban igen sokan szeretik a NAXA CO3-E, NAXA C8 és a Cross JST produktumokat, mert ezek nem nehezek, igen komfortosak és nagyon ellenállóak.

Ezen márkák bármelyik cross sisak fajtája jó választásnak bizonyul. Sőt, ezek az esések során a nyaknak, fejnek és gerincnek is kiváló védelmet nyújtanak. Az is nagy előny, hogy egy ilyen cross sisak viselése hosszabb túrákon sem zavaró, köszönhetően a higiénikus, minőségi kialakításnak. A profi cross sisak még egy esztétikus szemüveggel is megrendelhető, valóban olcsón.

Print Friendly, PDF & Email