nem hivatalos oldal

Nagyon izgalmas a színtípus tanácsadás

Színtípus tanácsadás

Nőként igen élvezetes, hogy kedvünkre tudjuk változtatni a külsőnként. Ebben sokat segítenek a színek, ezért érdemes elgondolkodnunk rajta, hogy nekünk milyen árnyalatok állnak jól. Keszler Ágnes igazi szakértőnek számít ezen a területen.

A színtípus tanácsadás számtalan hölgynek segített megtalálni a stílusát. A konzultáció egy kötetlen beszélgetéssel indul, amin kiderül, hogy a hölgynek milyen az életstílusa. A kommunikacio-stilus.hu weboldalon olvasható információk szerint, a színtípus tanácsadáson előkerülnek a gyönyörű árnyalatokban pompázó kendők is.

Ezeknek a használatával hamar kiderül, hogy elsősorban minek a viselésére kell helyezni a hangsúlyt. Keszler Ágnes azt is gyorsan meg tudja mondani, hogy a jelentkező melyik típusba tartozik a szem-, a haj- és a bőrszíne alapján.

Ennek az információnak a birtokában sokkal könnyebben összeállítható az alapruhatár, amit változatosabbá lehet tenni a kiegészítők segítségével. Az óbudai színtípus tanácsadásra a fentebb említett honlapon kérhető időpont.

Print Friendly, PDF & Email