nem hivatalos oldal

NKH vizsga a munkagép-vezetési állásokhoz

NKH vizsga

A különböző munkákhoz szükséges gépjárművek kezelése mind engedélyhez kötött, a saját és mások biztonsága érdekében. Az NKH vizsga cégünknél az új besorolás szerint, emelőgép- földmunkagép- vagy targonca csoportokra is letehető.

Azt ajánljuk az érdeklődőknek, hogy egyszerre több területen is tegyenek sikeres vizsgát, ha már jelentkeznek a képzésre. Ezzel időt spórolnak meg saját maguknak, hiszen a tanultak még frissek az emlékezetükben, és az átfedéseket is csak egyszer kell megtanulniuk az NKH vizsga keretein belül.

Több diploma megszerzésével viszont sokkal szélesebb körű ismeretekkel fog rendelkezni a munkavállaló, így sokkal csábítóbb lesz a humán erőforrás részlegeknek. Szerezze meg most NKH vizsga elismervényét, és legyen keresett a munkaerőpiacon!

A transzportsudium.hu munkatársai, oktatói és trénerei nagy szakmai felkészültséggel várják jelentkezését. Amennyiben az információk kissé homályosak lennének, nyugodtan forduljon a telefonos ügyfélszolgálatunkhoz, és mi mindenben igyekszünk segíteni!

Print Friendly, PDF & Email