nem hivatalos oldal

Remek hangulatot nyújt a füstgyertya

Füstgyertya

Füstgyertya

Az ünnepek remek lehetőséget nyújtanak arra, hogy kicsit szórakozzunk. Amennyiben nem sértünk meg vele semmilyen törvényt, akkor olyan élményfokozó készítményeket is használhatunk, amilyen a füstgyertya. Ez az érdekes találmány egy néhány tíz centiméter hosszú pálcára emlékeztető dolog. Ezt meggyújtva színes füstöt kezd engedni magából. Talán láthattunk már ilyet, ha nem is élőben, de filmekben.

Mivel nem robban, mint a petárda és tűzijáték rakéta, így nem olyan veszélyes, de ennek ellenére mégis körültekintően kerüljön felhasználásra a füstgyertya. Több színben is megrendelhető. Érdemes lehet akár jó néhány darabot beszerezni belőle, hogy igazán jó hangulatot hozzunk létre vele. Az interneten megtudhatunk a termékről minden olyan információt, amire szükség lehet a későbbiekben.

A füstgyertya pár száz forinttól akár több ezer forintig terjedő árskálán mozoghat, így mindenképpen alapos elhatározást igényel a megvásárlása. Erre azonban van bőségesen lehetőségünk, mert a nap bármelyik órájában elérhetőek a megfelelő oldalak.

Print Friendly, PDF & Email