nem hivatalos oldal

Szolárium gépet ma már otthonra is be lehet szerezni

Szolárium otthonra

Sokan álmodoznak a tökéletesen barna bőrről. Napjainkban ez könnyedén megvalósítható, elegendő mindössze a szoláriumra gondolni. Szerencsére egyre több vállalat adja bérbe ezeket a gépeket, amit nemcsak Ön, hanem még az ismerősei is alkalmazhatnak. Ma már akár saját otthonában is kialakíthat egy kisebb szoláriumot. Mindössze ki kell választania azt a gépet, amit alkalmazni szeretne. Mivel rengeteg márka van, talán először nehéznek bizonyul majd a döntés. Érdemes ekkor felvenni a kapcsolatot a szakértővel, esetleg az interneten utánajárni, hogy melyik típus vált már be.

Ami a szerkezet változatait illeti, bérelhet fekvő vagy álló szoláriumot, valamint újat, esetleg felújított példányt. Azt meg kell hagyni, hogy ezen szerkezetek nem 1-2 évre szólnak, hanem akár évtizedekig is képesek működni. Mindössze a megfelelő karbantartás szükséges, valamint a csövek időközönként történő kicseréléséről se feledkezzünk meg.

A csövek száma is nagyban eltérő lehet, ezért amennyiben teljesen zöldfülű még a területen, érdemes lenne először kipróbálni. Mivel rengeteg szalon található országszerte, Ön döntheti el, hogy melyiket látogatja meg. Ezekről példát vehet és hasonlóan hozhatja létre a saját szolárium stúdióját is. Látogasson el a Hollandimpex honlapjára, ahol tapasztalni fogja, hogy bizony elég nagy a választék, valamint az ország egyik legnagyobb szolárium gépek forgalmazásával foglalkozó vállalatról van szó.

Semmi veszítenivalója nincs, ha ajánlatot kér e-mail-ben, amire hamarosan válaszolnak az értékesítő kollégák. Azt tudnia kell, hogy egyéni árat dolgoznak ki mindenegyes érdeklődőnek, azonban a költség és a bevétel teljes mértékben az üzemeltetőé. Tehát, ha nagyon jól fog menni az üzlet, a teljes bevétel az Öné lesz, mindössze a fix havidíjat kell törlesztenie. Továbbá, a karbantartási és javítási munkálatokat is az üzemeltető kell kifizesse. Bár felelősségteljes munkának számít, ha úgy érzi, hogy sikeres lenne az üzlet, akkor megéri belevágni! Főleg, hogy az otthonát is felhasználhatja, mint helyiséget.

Print Friendly, PDF & Email