nem hivatalos oldal

Továbbra is tarol a hair transplant

Hair transplant

A futurológusok előrejelzései szerint, a jövőben az emberiség nemtől, életkortól és nemzetiségtől függetlenül kopasz lehet. Ez a perspektíva nagyon távolinak és valószínűtlennek tűnik.

Eközben a valóság riasztóbb, hiszen a kopaszság már hatással van a Föld minden harmadik lakójára. A legutóbbi hair transplant statisztikák szerint, évente nő az igény a haj visszanyerési beavatkozások iránt. Ugyanis ez egy multifaktorális betegség, amit rendkívül nehéz meggyógyítani, annak ellenére, hogy számos mód van annak leküzdésére.

A szakértők ezt az evolúcióval és mechanizmusának elégtelen tanulmányozásával, valamint a hagyományos kezelési módszerekhez való klinikai rezisztencia megjelenésével társítják.

A hair transplant esztétikai beavatkozások azonban nem fognak elmenekülni a kopaszság problémájának megoldása elől. Ha a páciensek betartják az eljárás követelményeit, az eredmény 3-4 hónap után már észrevehető lesz. A hair transplant során végzett haj helyreállítása pedig számos érzelmi problémát old meg a betegeknél.

Print Friendly, PDF & Email