nem hivatalos oldal

Uniós pályázatok kezdő vállalkozóknak 2018-ban

Uniós pályázatok

Az EU és a hazai pályázati rendszer részleteinek és egészének ismerete elengedhetetlen ahhoz, hogy egy cég sikerrel indulhasson el és a nyertesek között szerepelhessen egy tenderen. Ide kattintva többet tudhat meg arról, hogy hogyan juthat hozzá egy vállalkozás uniós pályázatoz. Sok vállalkozó gondolja úgy, hogy egy pályázati dokumentáció összeállítása és megírása nem akkora kunszt, így nem ritka, hogy olyan személyt bíz meg a feladattal, akinek a munkaköre teljesen eltérő és ő fogja végigvinni a céget a procedúrán.

Ez azonban nem annyira jó döntés és a siker esélye így jelentős mértékben csökken. Ahhoz, hogy egy hazai vagy Európai Unió által biztosított forrást sikeresen magáénak tudhasson bármelyik vállalat, gondos előkészületekre, nagyfokú precizitásra és jelentős háttértudásra van szükség. Természetesen nemcsak azok nyerhetnek, akiknek van egy ilyen végzettséggel rendelkező személy a csapatukban, de a siker esélyét nagyban növeli egy pályázatíró cég jelenléte.

A Forráscentrum Kft. sikerdíj alapon dolgozik, így térítésmentesen vállal minden egyéb, a témához kapcsolódó szolgáltatást az adatbázisukban szereplő ügyfeleknek. Mit is jelent ez egészen pontosan? A tevékenység a folyamatos pályázatfigyeléssel kezdődik, amelyekbe beletartoznak a kedvezményes hitelek, valamint tőkelehetőségek is. Ezek után kiválasztásra kerül az összes olyan lehetőség, ami nulla vagy csak minimális összeg befektetésével elérhető lehet a szóban forgó vállalkozásnak.

A konzultációt követően kezdődik a cég felkészítése, hogy az megfeleljen a kiírás minden feltételének. A dokumentáció összeállítása és megírása után, már csak az eredményre kell várni. Persze ez most nagyon egyszerűen hangzik, viszont ez a feladat jóval komplexebb, mint amilyennek elsőnek tűnik, így mindenképpen érdemes egy szakértő és tapasztalattal rendelkező brigádot megbízni a teljes folyamat levezénylésével. Veszíteni való egyáltalán nincs, hiszen a sikerdíj miatt fizetni csak akkor kell, ha a vállalkozás hozzájut a támogatáshoz.

Print Friendly, PDF & Email