nem hivatalos oldal

Ünnepi szimbólumokkal ellátott karácsonyi telefontok

Karácsonyi telefontok

Karácsony a legkedveltebb és legörömtelibb ünnep mindenkinek. A gyermekek és a felnőttek egyaránt szeretik. Ezért ez a téma mindig friss és releváns.

A változatos ünnepi szimbólumokkal ellátott karácsonyi telefontok a legigényesebb okostelefon tulajdonosoknak készült. Az üzletekben eladásra kínált borítók polikarbonátból készülnek, ezért kiváló tartósságuk van. A rajzok ellenállnak a napfénynek és a nedvességnek is. A karácsonyi telefontok tervezői ilyenkor az ünnepi minták végeláthatatlan sorozatát fejlesztik ki, amelyek között megtalálhatóak a téli táj elemei (fagyos üveg, hópehely, fenyőfák vagy szarvasok egy havas mezőn), karácsonyi szimbólumok (Mikulás sapka, karácsonyi játékok), hóemberek, különböző téli ruhákba öltözött állatok és madarak (pingvin és macska, bagoly és medve), hópelyhekkel és karácsonyfákkal ékesített dísztárgyak.

A karácsonyi telefontok nagyszerű ajándékként szolgál a családtagjainak és barátainak az örömteli és békés ünnepléshez, amit bárhová és bármikor magunkkal vihetnek.

Print Friendly, PDF & Email