nem hivatalos oldal

Világítós, színes kutyapóráz

Praktikus póráz

A kutyasétáltatás is azon tevékenységek közé tartozik, amiről nem feledkezhet meg egyetlen gazdi sem. Itt jönnek képbe a különféle tartozékok úgy, mint a minőségi kutyapóráz, ami többféle méretben és színben áll a rendelkezésére minden lelkes kutyatartónak.

A nagytestű kutyák esetében nem árt egy erősebb változatot választani, ami nem szakad el az erős húzás hatására sem. Mert megeshet, hogy még egy jól nevelt Labrador sem tud ellenállni az arra kószáló cicusnak. Egy szempillantás alatt megkezdődhet a hajsza.

Ekkor kifejezetten fontos, hogy a kutyapóráz elég erős legyen, mert így biztosan ellenáll az erős rántásnak. Emellett divatosan néz ki és egyedien öltözteti a kutyust. Kisebb medálok is választhatóak hozzá, amelyekbe bele lehet gravírozni a kutya nevét és lakcímét.

A világító kutyapóráz szintén nagyon praktikus, főleg a kisebb példányok esetében, akik egy esti séta alkalmával könnyen eltűnhetnek a magasabb fűben. Azonban a világító kutyapórázzal a nyakában, könnyebb lesz a nyomára akadni az bújócskázó kutyusnak.

Print Friendly, PDF & Email