nem hivatalos oldal

A férfi vitaminok csökkentik a stresszt

Egyre nagyobb figyelmet kapnak a táplálékkiegészítők piacán. A férfi vitaminok kimondottan az erősebbik nem specifikus tápanyag szükségleteit célozzák meg, figyelembe véve az olyan tényezőket, mint a hormonszint, az izomtömeg, a stressz, illetve a szív- és érrendszeri egészség.

Kifejezetten gazdagok B-vitaminokban, aminek köszönhetően támogatják a vörös vérsejtek képződését és az idegrendszer megfelelő működését. Kiemelkedő szerepet töltenek be a csontok egészségének megőrzésében és az immunrendszer támogatásában.

A férfi vitaminok hiánya a szervezetben összefüggésbe hozható a depresszióval és számos más betegséggel. Cinket is tartalmaznak, ami létfontosságú a reproduktív egészség szempontjából, beleértve a sperma minőségének és mobilitásának javítását.

A magnézium, amit szintén magukba foglalnak, segít elkerülni az izomgörcsöket és a fáradtságot. Az Omega-3 zsírsavak fokozzák a szív és az agy működését, illetve csökkentik a gyulladások kialakulásának az esélyét. A férfi vitaminok bármikor megrendelhetőek az internetes áruházakból.