nem hivatalos oldal

Mennyire vészes a hasplasztika utáni fájdalom?

hasplasztika után

Hasplasztika után

Sok múlik az egyéni adottságokon az emberi külső tekintetében. Van, aki nagyon szerencsés génekkel rendelkezik, és minden komolyabb testmozgás, valamint egészséges étkezés nélkül is karcsú testtel és feszes bőrrel áldott meg a sors. Van azonban olyan is, aki már kevésbé szerencsés ilyen téren. Egy nagyobb fogyás vagy terhesség után sajnos jellemző az, hogy a bőr veszít a rugalmasságából, különös tekintettel a hason. A lógó, petyhüdt bőr a hason nagyon frusztráló lehet, különösen a nőknek, hiszen nem csak negatív hatással lehet az önbizalmukra, de komoly erőfeszítéseket igényel az is, hogy a megfelelő ruhákat válogassák össze annak érdekében, hogy ezt a problémát a has tájékon takarni tudják. Manapság már létezik azonban megoldás a kötényhas ellen!

A plasztikai beavatkozások számos testi adottság megváltoztatására adnak lehetőséget, ezek közé tartozik szerencsére a kötényhas is. Akik ilyen problémával küzdenek, azok általában arra szoktak elsősorban kíváncsiak lenni, hogy milyen eredményeket érhetnek el egy ilyen beavatkozással, és mennyire vészes a hasplasztika utáni fájdalom. A hasplasztika előtt mindig egy alapos orvosi kivizsgáláson esnek át a páciensek, és egy körülbelül 3 órás, altatásban végzett beavatkozásra kell felkészülni, ám másnap már haza is lehet menni. Közvetlenül a hasplasztika után érdemes lehet fájdalomcsillapítót szedni, és 4 napig legalább pihenni kell majd a beavatkozás után.

A tökéletes gyógyulás és végeredmény elérése érdekében komolyan kell venni azt az orvosi utasítást is, hogy körülbelül 6 hétig egy speciális haskötőt, úgynevezett kompressziós ruhát hordjanak a páciensek. Annak ellenére, hogy egy hét után már akár a munkába is vissza lehet térni a hasplasztika után, azért nagyjából egy hónapig érdemes tartózkodni a komolyabb fizikai terheléstől. Összességében az elmondható, hogy a műtét utáni fájdalom fájdalomcsillapítóval jól kezelhető, és a gyógyulási folyamat végén látható végeredmény, a lapos has láttán egész biztos azt fogjuk gondolni, hogy megérte belevágni ebbe a plasztikai beavatkozásba!

Abban az esetben, ha te is szenvedsz egy nagyobb fogyás, esetleg terhesség utáni kötényhastól, és változtatni szeretnél ezen, akkor a legjobb helyen jársz, hiszen a linken elérhető oldalon egy remek budapesti plasztikai sebész oldalát fogod megtalálni! Dr. Falus Györgyhöz ráadásul néhány kattintással online is be tudsz majd jelentkezi egy személyes és ingyenes konzultációra. Azért is célszerű felkeresni ezt az oldalt, mert itt hasplasztika előtti és utáni képeken tudod megnézni azt, milyen nagyszerű eredményt várhatsz majd te is akkor, ha belevágsz a műtétbe. Amennyiben már komoly lelki gondokat okoz a lógóbőr a hason, mindenképp célszerű fontolóra venni azt, hogy plasztikai sebész segítségét kérjük, hiszen a negatív önértékelési kép kihatással lehet az életünk minden területére!