nem hivatalos oldal

Miért előnyös a pocakpárna?

A pocakpárna a várandós hölgyeknek lett kifejlesztve azzal a céllal, hogy segítse a terhesség alatt jelentkező kényelmetlenségek enyhítését és a pihentető alvást. Kimondottan hasznos a kismamáknak, mivel a változások miatt egyre nehezebb megtalálni a megfelelő alváspozíciót. A pocakpárna többféle verzióban van jelen a szaküzletek polcain. Az U alakú típus teljesen körülöleli a testet, így támogatja a nyakat, a hátat és a lábakat. Rendkívül előnyös a harmadik trimeszterben, amikor a kismama pocakja jelentősen megnő és a háton való alvás nem ajánlott. A C formájú változat az oldalirányú alvást támogatja, amit az orvosok gyakran ajánlanak várandósság alatt.

A fej és a nyak támasztásán kívül, a has, illetve a hát alsó részét fixen tartja. A J alakú kellék kevés helyet foglal el az ágyban és szintén teljes támaszt nyújt a testnek. Az ék pocakpárna kicsi és hordozható, ebből kifolyólag különösen hasznos lehet az utazások alkalmával. Mindegyiket megtekintheti a webshopok oldalain, ahol részletes leírást, sőt ,felhasználói véleményeket is olvashat a termékekről. A tapasztalatok sokat segíthetnek a helyes döntés meghozatalában, ezért ezt az alternatívát nem érdemes figyelmen kívül hagyni. Bármelyiket is választja, biztos lehet abban, hogy nem jár rosszul.

A pocakpárna kimondottan kényelmes

A terhesség alatt a megfelelő alvás kiemelt fontosságú, mind az anya, mind pedig a baba egészsége szempontjából. A pocakpárna segítségével a tökéletes pozíció egyszerűbben megtalálható, így a kismama kipihentebben ébredhet. Ezen kívül, jelentős szerepet tölt be a hát- és derékfájdalom enyhítésében. A várandósság alkalmával, a leendő anyuka nem ritkán tapasztal hátfájást, mivel a növekvő pocak miatt extra terhelés kerül a gerincre. A megfelelő támogatás által elérhető a helyes testtartás, ami nagyban csökkenti a panaszokat. A pocakpárna a has alá, a hát mögé vagy a lábak közé helyezhető attól függően, hogy melyik területen van a legnagyobb szükség a támogatásra. Érdemes több pozíciót kipróbálni annak érdekében, hogy megtalálja a lehető legkényelmesebbet. A rendszeres használata sokat segíthet a kellemetlenségek elkerülése érdekében.

A pocakpárna karbantartása és tisztítása

Rendkívül lényeges a higiénia és a tartósság szempontjából. Levehető huzattal rendelkezik, ami egyébként könnyen mosható. A tisztításakor feltétlenül kövesse a gyártó utasításait a tökéletes eredmény elérése érdekében! A pocakpárna garantálja a kismamáknak a jobb közérzetet azáltal, hogy jelentős mértékben csökkenti a fájdalmakat.

Az Adamo hinta kifejezetten szórakoztató

A gyermekeknek a játék nem csupán szórakozás, hanem a tanulás és a fejlődés egyik legfontosabb módja is. Az Adamo hinta ötvözi az örömet a biztonsággal és a kényelemmel. Azon kívül, hogy elősegíti a fizikai aktivitást, hozzájárul a motoros készségek, az egyensúlyérzék, valamint a kreativitás fejlesztéséhez. A tervezésekor a biztonság az elsődleges szempont. A stabil szerkezete és az erős anyaga garantálják, hogy a lurkók védelmet élvezzenek játék közben. Az Adamo hinta övei és az ülés kialakítása megakadályozza, hogy a kicsik kiessenek vagy megsérüljenek szórakozás közben. Az ergonomikus kialakítása révén, a hosszú hintázás sem fárasztja ki a gyerkőcöket.

A jól megtervezett háttámla támogatja a testtartását, ezáltal csökkenti a kényelmetlenséget és a kimerülést. Használata közben, a csemetéje számos kognitív készségét fejlesztheti. A tevékenység többek között javítja az egyensúlyérzéket, erősíti az izmokat és elősegíti a jó koordinációt. Ezeken kívül, az Adamo hinta növeli a térbeli tudatosságot és a ritmusérzéket. Sokoldalú játékeszköz, így a gyerkőcök használhatják a képzelőerejüket, amikor rápattannak.

Az Adamo hinta masszív felépítésű

A szerkezet váza általában acélból vagy prémium műanyagból készül, ami biztosítja a stabilitást és a tartósságot. Az Adamo hinta ülése puha párnázattal van ellátva annak érdekében, hogy a lehető legkényelmesebb legyen és megfelelő támogatást nyújtson kikapcsolódás közben. Állítható, így jól alkalmazkodik a lurkó méretéhez és korához. A rögzítő pántok szintén komfortosak és tökéletes védelmet nyújtanak a kicsúszás ellen. Szintén állíthatóak, ami tovább fokozza a komfortérzetet. Néhány Adamo hinta extrákkal szerezhető be, mint például az érdekes fények vagy a zenelejátszó, így az élmény tovább növelhető. Ezek a kiváló funkciók elősegítik a kreativitást és a kikapcsolódást hintázás közben. A rögzítő pántok kifejezetten masszívak, ami nem véletlen, hiszen fontosak a telepítéshez. Ezek lehetnek acélból készült fogantyúk vagy hasonlóan erős szerkezetek.

Egyes variációk rugós mechanizmussal rendelkeznek, ami lehetővé teszi a lendületes mozgást. A rugók általában a vázszerkezetbe kerülnek beépítésre. Az Adamo hinta időjárásálló, ami egyáltalán nem meglepő, hiszen sok esetben kültéren kerül elhelyezésre. Számos designban és színben vásárolható meg, aminek köszönhetően biztosan Ön is ráakad arra a modellre, ami minden tekintetben eleget tesz az elvárásainak. Ha kedvet kapott ennek a remek eszköznek a beszerzéséhez, vagyis szeretne csemetéjének örömet okozni, akkor rendelje meg mihamarabb!