nem hivatalos oldal

Mire jó a Scitec tömegnövelő?

Scitec tömegnövelő

Scitec tömegnövelő

A sportolók leginkább az izmaikat szeretnék fejleszteni, ezért edzenek. Azonban nem minden esetben elég ez, úgyhogy a Scitec tömegnövelő szerek fogyasztása is ajánlott számukra.

A scitecgyor.hu webáruházban megvehető Tank, kreatinnal megerősített izomtömeg-növelő formula 2 magas minőségű tejfehérje 50-50%-os keverékén alapul, a másik felét pedig nem denaturált micelláris kazein teszi ki. Ez egy kiegyensúlyozott, sokoldalú Scitec tömegnövelő olyan nélkülözhetetlen aminosavak forrása, amelyekre a testnek nagy szüksége van a szövetek növekedéséhez és fenntartásához. Fehérjetartalma hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez, de a csontok normál állapotának a fenntartását is elősegíti.

A hozzáadott B6-vitamin, kalcium, kálium és foszfor adja az erejét, amelyek hozzájárulnak a normál izomműködéshez, az ideális vérnyomás fenntartásához, az immun- és idegrendszer optimális működéséhez, valamint a fáradtság és a kifáradás mérsékléséhez. A Scitec tömegnövelő használata tehát számtalan jótékony hatással jár.