nem hivatalos oldal

A csicseriborsó is lehet a mindennapjaink része

Csicseriborsó pirítva

Csicseriborsó pirítva

A külföldön termesztett élelmiszerektől gyakran ódzkodunk, pedig bizonyára a banán és az ananász is rendszeresen szerepel a magyar konyhákban, csak már megfeledkeztünk róla, hogy nem a mieink, mert olyan régen ismerjük már. Ugyanakkor érdemes lenne egy esélyt adni az újabb dolgoknak is, mint a csicseriborsó, ami egy igen egészséges és számos jótékony hatással rendelkező alapanyag.

Csicseriborsó felhasználásával készülhet leves, köret, saláta és simán pörkölve is fogyasztható. Előnye, hogy sokkal könnyebben emészthető, mint például a bab vagy a lencse, így ha ezzel helyettesítjük a megszokott alapanyagainkat, akkor nagy terhet veszünk le a szervezetünkről.

Nézzen be a www.bulkshop.hu weboldalra és rendelje meg élete első csicseriborsó adagját, amit ha az előírásoknak megfelelően készít el, akkor biztosan nem az utolsó lesz. Ha még sohasem kóstolta, ajánljuk figyelmébe a fasírtot, aminek receptjét megtalálja a www.bulkshop.hu honlap csicseriborsó termékleírása alatt, ami gyorsan elkészül és garantáltan elnyeri az otthoniak tetszését is.

Print Friendly, PDF & Email