nem hivatalos oldal

Egyértelműen kihagyhatatlan a PlayStation 4 akció

PlayStation 4 akció

A konzolok világában a játékosokat két csoportra oszlanak: vannak, akik az Xbox mellett döntöttek és azok, akik a PS készüléket tartják jobbnak.

Azonban az elmúlt években meghirdetett PlayStation 4 akció hatására egyre többen álltak át ebbe a táborba. Természetesen ez nem csupán a kedvező ár miatt volt, hanem azért is, mert a Sony egyre több újítást hajtott végre ezen és egyre több kütyüt biztosított ehhez, aminek hála még egyedibbé vált a játékélmény. Ezért is kétségtelen, hogy ez a konzol az egyik legkifogástalanabb választást jelenti a játékosoknak. Akik dinamikus játékélményre, kiváló látványvilágra és és hibátlan gyorsaságra vágynak, biztosan nem bánják meg, ha ezt veszik meg.

A pozitívumokat tekintve azt sem lehet elfelejteni, hogy a PlayStation 4-hez adott a temérdek közösségi funkció is. A PlayStation 4 akció azért is kihagyhatatlan, mert a konzol mellé jár még a töménytelen mennyiségű játék is, amiket egyhamar biztosan nem fog megunni az ember. Mindezen előny értelemszerűen mindenkit magával ragad.

Print Friendly, PDF & Email