nem hivatalos oldal

Élvezze Ön is a digitális kábeltv szolgáltatást

Digitális kábeltv

Digitális kábeltv

Mivel sajnos nem mindegyik tv-csatorna érhető el az analóg szolgáltatáson keresztül, ezért előfordulhat, hogy a nézőknek inkább egy másik lehetőséget kell választaniuk az optimális eredmény elérése érdekében.

A digitális kábeltv pontosan erre a célra való, hiszen ennek a szolgáltatásnak az esetében kiváló kép- és hangminőségre számíthatnak azok, akik az Invitelt választják ebből a szempontból. Azt is meg kell említeni, hogy a családok számára kifejezetten előnyös lehet a digitális kábeltv, hiszen ha kívánják, akkor gyerekzárral is elláthatják az egyes csatornákat.

A nézők bármikor felkereshetik az elektronikus műsorújságot, ahol tájékozódhatnak azzal kapcsolatban, hogy melyik adón milyen műsor várható. Ennek a tükrében tehát sokkal kevésbé valószínű, hogy valaki lemarad valamilyen érdekes filmről, tehát a segítségért biztosan nagyon hálásak lesznek a digitális kábeltv előfizetői.

Az Invitel honlapján pontosan fel van sorolva, hogy a kliensek milyen csomagok közül választhatnak, ha úgy döntenek, hogy a digitális kábeltv mellett teszik le a voksukat, tehát itt kell további információkat gyűjteni, ha valaki érdeklődik a szolgáltatás iránt.

Print Friendly, PDF & Email