nem hivatalos oldal

A futsal cipő legfontosabb tulajdonságai

Futsal cipő

Egyre elterjedtebb hazánkban is a terem foci, hiszen ennél nem kell annyit rohangálni, kisebb csapatokkal is lehet játszani és a körülmények is kedvezőbbek, mint szabadtéren. Azonban annak érdekében, hogy az ember a legjobbat tudja nyújtani, a futsal cipő használata kötelező.

Természetesen ennél, mint a többi labdarúgó cipőnél, vannak bizonyos tulajdonságok, amelyekkel a lábbelinek rendelkeznie kell. Kétségtelen, hogy a futsal cipő esetében a kényelem a legfontosabb. Ha a viselője nem érzi komfortosan magát ebben, akkor a pályán sem fogja. Nyilvánvalóan a külső is mérvadó. Egyértelmű, hogy mindenkinek számít, hogy milyen színű vagy stílusú cipőt visel.

A futsal cipő tekintetében az sem maradhat ki, hogy sohasem szabad nagyobb méretűt megvenni, mint amekkora az ember lába. Sokszor az egyel nagyobb méret olcsóbb, esetleg utolsó darabos, ezért ezrekkel olcsóbb lehet. De a vevőnek nem szabad kísértésbe esnie az ár láttán, ugyanis a nagyobb méret miatt nem fog tudni úgy rúgni vagy szaladni, ahogy szeretne, kellene. Ezeket kell tudni a futsal cipő megvételénél.

Print Friendly, PDF & Email