nem hivatalos oldal

A harisnyanadrág több formában kapható

Őszi harisnyanadrág

Már az újszülöttek is viselik ezt a nagyszerű kelléket. A harisnyanadrág az őszi, a téli, a tavaszi, sőt, előfordulhat, hogy a nyári hónapokban is tökéletesen alkalmazható.

Eléggé sokoldalú, így bármilyen öltözékkel összepárosíthatja. A kisfiúk és a kislányok is hordhatják, hiszen különféléket gyártanak mindkét nemnek. Az üzletekben megtalálhatja a hétköznapokon és az ünnepnapokon viselt darabokat is. A vékony nejlon bármilyen fontosabb eseményre, például keresztelőre, esküvőre felvehető az év bármely szakaszában. Az átmeneti típus mindennapra ajánlott. A vastag harisnyanadrág overál vagy bundazsák alá is adható. A hideg időszakban mindenképp viselnie kell a kicsinek azért, hogy meg ne fázzon.

Rengetegféle mintázatban kapható, nem lesz nehéz dolga, hogy melyiket szerezze be. Vásároljon belőle többet, így gyakran cserélgetheti, és a mosással sem lesz probléma. A harisnyanadrág általában pamut anyagból készül, amely nagyon kényelmes és puha. Jól fogja benne magát gyermeke érezni minden alkalommal.

Print Friendly, PDF & Email