nem hivatalos oldal

Kerítsen sort a műanyag ablakok cseréjére!

Műanyag ablakok

Bár jelenleg mindenki élvezi a vénasszonyok nyarát és az utolsó kellemesen meleg napokat, nem árt kicsit előrelátónak lenni és gondolni a téli időszakra is. Most még különösebb kellemetlenség nélkül lehet például nyílászárókat cseréltetni, hiszen amíg kint sincs hideg, addig a munkálat miatt bent sem fog annyira lehűlni, mintha közel 0 fokban kerítene sort erre.

Minél hamarabb a helyükre kerülnek a műanyag ablakok, annál több fejfájástól óvhatja meg magát. Vagyis sem az időjárás nem fogja megtréfálni, sem pedig a fűtés nem fog hiába menni, mert kiszökik a meleg a régi és rosszul szigetelő nyílászárókon. A www.korrektablak.hu oldalon máris utánaszámolhat, hogy mennyibe kerülne a műanyag ablakok beszerzése, illetve beszereltetése.

Amennyiben elfogadhatónak véli az árajánlatot, akkor meg is rendelheti azonnal. A szakik a megbeszélt időpontban fognak kiszállni, kiszedni a régi nyílászárókat és telepíteni az újakat. Így, mire megérkeznek a recsegős fagyok, már rég elfelejtheti a műanyag ablakok miatti munkálatokat és az utána következő esetleges faljavítást, meszelést.

Print Friendly, PDF & Email