nem hivatalos oldal

Középfokú angol nyelvvizsga célzott felkészüléssel

Középfokú angol nyelvvizsga

Ha továbbtanuláshoz vagy egy munkahely betöltéséhez szüksége van nyelvvizsgára, akkor érdemes felkeresnie a BeHappy nyelviskolát. Itt már az első alkalommal felmérik a tudását és annak megfelelően alakítanak ki egy tanmenetet. Amennyiben úgy vélik, hogy a tudása megfelelő alapot jelent a középfokú angol nyelvvizsga teljesítéséhez, akkor kimondottan arra fogják felkészíteni.

A középfokú angol nyelvvizsga, akárcsak az alap- és felsőfokú, adott típusfeladatokból áll. Ahhoz, hogy sikerrel járjon, ezeket feltétlenül be kell gyakorolnia, mert csak a szövegértési képessége és beszédkészsége nem lesz elegendő.

A BeHappy Nyelviskola oktatói célzottan ezeket fogják bemutatni, részletesen ismertetni és gyakoroltatni, hogy a középfokú angol nyelvvizsga alkalmával már rutin legyen a feladatok megoldása. Ez nagyon fontos, ha jól szeretne szerepelni a vizsgán, mert ha ott találkozik ezekkel a fajta gyakorlatokkal először, akkor az idő nagy része ezek megértése fog elmenni ahelyett, hogy a kérdések megválaszolásán dolgozna.

Print Friendly, PDF & Email