nem hivatalos oldal

Miért pont a BeSafe gyerekülés?

BeSafe gyerekülés

Amikor gyerek születik, bizonyos időtartamra helyhez van kötve a család, viszont ez az állapot nem tart örökké, sőt, a modern technológia lehetővé teszi, hogy jelentősen lerövidítsük ezt a periódust.

A termékpalettánkon fellelhető BeSafe gyerekülés innovatív technológiája megteremti a szülőknek az utazás lehetőségét, ezáltal csökkentve a családi légkör feszültségét, ami sajnos a huzamos otthonlét elkerülhetetlen velejárója. A kínálatunkban található piros, fekete, bézs, valamint világoskék BeSafe gyerekülés modellek egységes áron, mindössze 159990 Forintért beszerezhetők. Tehát, színben és árban teljes mértékben a vásárlók igényeihez idomulnak.

A legújabb tanulmányokra alapozva, amelyek értelmében legkevesebb 3 éves korukig ajánlott a picik menetiránynak háttal történő szállítása, a BeSafe gyerekülés 0-tól 18 kilogrammig terjedő terhelési átlagában, nagyrészt menetiránynak háttal beszerelhető gyerekülések találhatók. 9-től 18 kilogrammig viszont már szolgálatára állnak a menetirány szerint beköthető gyerekülések.

Print Friendly, PDF & Email