nem hivatalos oldal

Milyen a jó munkavédelmi bakancs?

Munkavédelmi bakancs

Az építési területeken rendkívül veszélyes utcai cipőben tartózkodni. Sokszor felmerül a kérdés, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezik a jó munkavédelmi bakancs. Erre egyszerű a válasz, hiszen kizárólag az a lábbeli nyújt védelmet, ami prémiumminőségű alapanyagokból tevődik össze és maximálisan megfelel a munkavédelmi előírásoknak.

A hivatalok nagyon szigorúan veszik azt, hogy az építkezéseken mit viselnek a dolgozók. Ha nem speciális kialakítású munkavédelmi bakancs van rajtuk, akkor szinte biztos, hogy jelentős összegű bírságra számíthatnak. Mivel a felelősség nemcsak rájuk hárul, ezért a műszakvezetőnek és adott esetben az igazgatóságnak is felelnie kell a hanyagságért. Szerencsés esetben mindenki megússza a pénzbüntetéssel, de az is könnyen előfordulhat, hogy az egyik dolgozó balesetet szenved.

Ha valakinek a lábán nincs jó minőségű munkavédelmi bakancs, akkor a súlyos, éles vagy hegyes tárgyak mind veszélyt jelentenek a számára. A munkavédelmi webshopban minden terméket megtalál a megfelelő ruházat összeállításához.

Print Friendly, PDF & Email