nem hivatalos oldal

Advantix nyakörv számos parazita ellen

Advantix nyakörv

Kedvenceink egészségéért nemcsak a megfelelő táplálékkal tudunk tenni. Fontos, hogy a különböző paraziták, vérszívók ellen is megfelelő védelmet nyújtsunk számukra.

Az Advantix nyakörv ebben kitűnően a segítségünkre lehet, hiszen a kutyákat megóvja az olyan „hívatlan vendégektől”, mint a kullancsok, bolhák, szúnyogok, lepkeszúnyogok, legyek és tetvek. Ezek az élősködők elsősorban kellemetlen pillanatokat okoznak az állatoknak, másrészt pedig az egészségükre is ártalmasak. Az Advantix nyakörv nem csupán távol tartja ezeket, de a repellens hatásának köszönhetően, csökkentheti a külső élősködők által terjesztett kórokozók átvitelének és a betegségek kialakulásának kockázatát.

A bolhacsípés allergiás bőrgyulladást okoz, amit az Advantix nyakörv szintén hatékonyan megelőz. Alkalmazása egyszerű, használata nem jár semmilyen kockázattal az állat egészségére nézve. Már 7 hetes kutyakölykökön, vemhes vagy szoptató szukákon is biztonságosan alkalmazható. Ez a termék is megrendelhető roppant jó áron a barzoo.hu webáruházból.