nem hivatalos oldal

Akciós internetes csomagok

Akciós internet előfizetés

Akciós internet előfizetés

Az Invitel közösségéhez igazán megéri csatlakozni. Remek kedvezményes ajánlataik vannak, ez pedig az internet és tv szolgáltatásra is vonatkozik. Tulajdonképpen többféle csomag közül lehet választani, egyes településeken három, más településeken akár öt különböző közül is.

Az internet beköttetése online felületen is megrendelhető, csupán a lakcímkártyán szereplő címet kell beírni, illetve kiválasztani azt, hogy az illető új vagy már meglévő ügyfél az Invitel Zrt.-nél.

Tudni kell, hogy minden ajánlat 24 hónapos hűségidővel rendelkezik. Ha ezeket a csomagokat interneten rendeljük meg, akkor kedvezményesebbek. Minden csomag a felkínált sebesség függvényében növekszik, ezzel párhuzamosan természetesen az ár is emelkedik.

A bekötés díjmentes és a Wi-Fi funkciós eszközért, vagyis a router-ért sem kell fizetni. Továbbá, ajándékba 90 napos vírusvédelmet biztosítanak, költségmentesen. Ha az internet havi díját minden alkalommal online fizetjük ki, szintén árengedményt kapunk, hiszen ezzel hozzájárulunk a környezet megóvásához.