nem hivatalos oldal

Az infraszauna a nappaliba is felállítható

Infraszauna otthon

Infraszauna otthon

Mindig is szeretett volna egy szaunát, de nem volt megfelelő hely annak beszerelésére? Akkor most itt a megoldás! Az infraszauna bárhová elhelyezhető, mivel nem forró, párás levegő révén fejti ki a hatását, hanem infrasugarakkal.

Az infrasugarak behatolnak a bőrbe és itt alakulnak át hővé, így maga a fülke hőmérséklete nem lesz olyan magas, mint a finn szauna esetén és a levegő páratartalma sem növekedik meg jelentősen, vagyis a lakásban és a berendezési tárgyakban sem fog kárt tenni.

Az infraszauna ugyanolyan hatásos, mint a hagyományos változat, csupán sokkal praktikusabb, ha otthon akarjuk alkalmazni, illetve komfortosabb körülményeket biztosít, az egészségre pozitív hatással lévő tevékenység folytatására.

Nézzen be az infraszauna.com weboldalra és válasszon az igényeinek megfelelő modellt, amit egyszerűen, akár szakértő segítség nélkül is összeállíthat az otthonában! Amennyiben egy nagyobb típust választ, akkor az egész család együtt élvezheti az infraszauna előnyeit, sőt, akár a barátok is átugorhatnak, az egészség jegyében történő relaxálásra.

Print Friendly, PDF & Email