nem hivatalos oldal

Az infraszauna különböző változata

Infraszauna

Vásárlás előtt mindenképpen szükséges információkat szerezni a termékekről, miszerint legyen egy tiszta kép előttünk arról, hogy az adott téren vagy kategóriában melyiket érdemes választani, milyen paraméterei vannak, melyik használata a legelőnyösebb számunkra. Jelenleg több infraszauna típus létezik.

Mindnek megvan a maga előnye, így ezeket ajánlott figyelembe venni mielőtt vásárolnánk, különben előfordulhat, hogy rövid időn belül találunk egy olyan típust, ami megfelelőbb lenne. A hordozható infraszauna előnye, hogy keveset fogyaszt és használata közben akár tévét is nézhetünk, vagy olvashatunk, költözés során pedig magunkkal vihetjük.

Ellenben a kabinos infraszauna előnye, hogy a család több tagja is használhatja egyszerre. Ezek a típusok sem fogyasztanak túl sok elektromos energiát, ráadásul esztétikailag is jól mutatnak a házban, hiszen általában Hemlock fenyőből vagy vörös cédrusból készülnek, amiknek köztudottan nagyon szép színe van, sőt, az utolsónak van egy kellemes illata is. Mindkettő elegánsan mutat a lakás bármelyik helyiségében.