nem hivatalos oldal

Britney Spears parfümkreációi – A parfums.hu támogatásával

Curious

Curious

Az utóbbi évizedekben már-már bevett szokássá vált a különféle sztárok nevével fémjelzett és promotált illatszerek gyártása. Bár ezek a termékek – szemben az olyan klasszikusokkal, mint a Chanel No° 5 – általában nem élveznek hosszan tartó sikert, egyes parfümök mégis maradandónak bizonyulnak. Ilyen volt például az 1991-ben piacra dobott White Diamonds Elizabeth Taylortól, mely még ma is (több, mint 20 évvel a megjelenése óta) a legsikeresebb ilyen terméknek számít.

Olyan világsztárok mellett, mint például Beyoncé, Britney Spears az a híresség, akinek parfümjei az utóbbi évtizedben a leginkább sikeresek voltak. A 2004-ben piacra dobott Curious, melyet Elizabeth Ardennel együttműködve alakítottak ki, nemzetközi sikert aratott, és ebben az évben a parfümériák legkeresettebb termékévé vált.

2005-ben a Fragrance Foundation a legjobb női illatnak járó díját az énekesnő parfümkreációjának ítélte. A gyümölcsös és virágos jegyek dominálnak ebben a louisianai kertek által inspirált, Britney Spears otthonát felidéző illatban. Magnólia, körte és lótuszvirág teszik a parfümöt kellemesen édessé és fiatalossá. A Curious annyira sikeres volt, hogy több változatát is elkészítették: Curious In Control és Curious Heart.

2005-ben, mikor első gyermekével volt várandós, kijött az énekesnő Fantasy nevet viselő illata, melyben egyfelől a kivi gyümölcsös aromája játszik fontos szerepet, emellett a jázmin és a sütemény-szerű esszenciák teszik üdévé ezt a fantáziadús kreálmányt, mely mind nappali, mind esti viseletként megállja a helyét. Ennek is több változata került piacra: Midnight Fantasy; Hidden Fantasy és Circus Fantasy. 2010-ben, sok problémákkal teli év után, Britney Spears piacra dobta a Radiance-nek keresztelt illatát, mely sok más illat mellett a parfums.hu weboldalán is megrendelhető. A terméket a jázmin, a tubarózsa, a narancsvirág és írisz esszenciái teszik vonzóan virágossá és igazán egyedivé.