nem hivatalos oldal

Diétás étrend okosan kialakítva

Diétás étrend

A pluszkilók az emberek többségét érinti egy bizonyos kor után. Az anyagcsere lassul a kor előrehaladásával, a terhesség is hagy pár felesleges kilót, így a diétás étrend egy idő után elkerülhetetlenné válik. Mit takar ez a fajta étrend? Először is meg kell értenünk, hogy nem a koplaláson van a fő hangsúly.

A hatásos fogyókúrás étkezés úgy működik, hogy nélkülözi a szénhidrátokat, a sok zsírt, ugyanakkor a hormonháztartást is ráncba szedi. Lehetséges ez mindössze a diétás étrend segítségével? Igen, a titok nyitja a magas proteinbevitel, a minél organikusabb és feldolgozatlanabb formában való fogyasztása az ételeknek és olyan táplálék kiegészítők bevezetése, amelyek egészséges módon helyettesítik a szénhidrátokat.

A peakshop.hu weboldal diétás étrendjében jelen van például az ízletes fehérjepor, a zsírégető Pyruvate, a hormonrendszert támogató BCAA, MCT olaj és a halolaj. Az édességekről sem kell lemondani, hiszen fogyaszthatunk Peak palacsintát, Peak gofrit és cukormentes mogyorókrémet is.