nem hivatalos oldal

Érdekes és meghökkentő az infraszauna

Infraszauna

Infraszauna otthon

Az északi népek tudtak valamit arról, hogyan őrizzék meg egészségüket és a relaxáció módját is ismerték. A finn szauna mintájára, a mérnökök elkészítették az infrasugaras változatot. Az infraszauna több típusa azt mutatja, hogy igény van rá és az emberek áldoznak az egészségük, a szépségük érdekében.

A gőzszaunát nem mindenki bírja és kedveli, ugyanis nehéz benne lélegezni. A dohányosok rémálma, ha be kell menni egy ilyen fülkében. Nekik való az infraszauna, ahol nincs gőz, csak fény és meleg. Az szauna belsejében lehet állítani a fény erősségét és a hőfokot is, a digitális vezérlésnek köszönhetően.

Álmaik valóra váltója ez a fajta szauna, ugyanis nemcsak az egészséget őrzi meg, hanem a bőr fiatalságát, rugalmasságát és az alak kecsességét is. Ha szeretne Ön is egyet a lakásába beépíttetni, akkor ennek nincs semmi akadálya. Hívja fel ügyfélszolgálatunk telefonszámát, de megrendelheti a honlapunkon keresztül is, kiválasztva a megfelelő méretet és paramétereket. Garantáljuk, hogy elégedett lesz az infraszaunával!

Print Friendly, PDF & Email